s

Alla ämnen

+

Hvordan å arkivere Facebook meldinger?

Arkivering Facebook meldinger betyr skjule én eller flere samtaler fra Facebooks Innboks-mappen midlertidig. Dette er annerledes enn å slette en samtale på en måte som sletter permanent fjerner hele diskusjonen og dens historie fra innboksen helt. Arkiverer samtaler, derimot, er en praktisk metode for å lagre dem for oppbevaring men skjule dem fra innboksen.

Folk velger arkiver samtaler for å hindre flom av innboksen med meldingene som de ikke ønsker å bruke ofte. Men når personen som samtale du har arkivert sender en ny melding, hele samtalen blir Uarkiverte og vises på nytt i innboksen.

Prosessen å arkivere Facebook meldinger er enkel og grei. Du kan arkivere Facebook samtaler på to måter:

Metoden 01: Fra listen samtaler (tilgjengelig i venstre rute i siden meldinger)

1. Kontroller at du er pålogget Facebook-kontoen med riktige legitimasjonsbeskrivelser.

2. Klikk koblingen meldinger ruten til venstre på hovedsiden for profilen.

delete facebook message

3. på siden åpnet pass på at du er i delen Innboks .

Merk: Du kan vite at du er i delen innboksen når innboksen teksten øverst vises i fet skrift.

4. fra vises samtaler, finne en som du vil arkivere.

5. en gang funnet, klikker arkiv alternativet (x -ikonet) på det nederste høyre hjørnet av målet samtalen arkivere alle meldinger.

delete facebook message

Tilstand 02: Fra åpne samtalen (i den høyre ruten på siden meldinger)

1. som ovenfor, logge på kontoen Facebook.

2. Klikk koblingen meldinger ruten til venstre på hovedsiden.

3. på neste side fra vises samtaler i venstre rute klikker du vil arkivere.

4. når valgt, fra den høyre ruten, klikk kategorien handlinger fra øvre høyre hjørne av vinduet.

5. Velg arkiv vises på menyen.

delete facebook message

6. du kan alternativt trykke Ctrl + Del eller Ctrl + tilbake for å arkivere åpnet samtalen.

Hvordan lese arkiverte Facebook meldinger?

Selv om en arkiverte samtale vises automatisk når samme person sender en ny melding, kan du åpne de arkiverte samtalene manuelt fra gruppemappene på følgende måte:

1. på åpnet Facebook-kontoen, klikker du koblingen meldinger i ruten til venstre på hjemmesiden.

2. en gang på neste side klikk mer -menyen over samtaler listen i den venstre ruten.

3. Velg Arkivert vises på menyen.

delete facebook message

4. du kan nå vise alle arkiverte samtaler i gruppemappene som åpnes.

delete facebook message

Hvordan slette Facebook-meldinger?

Facebook kan du enten slette en hel samtale eller slette bestemte meldinger fra i en samtale.

Slette en hel samtale:

1. Kontroller at du er logget på din Facebook-konto.

2. Klikk koblingen meldinger i ruten til venstre på hjemmesiden.

3. fra vises samtaler, klikk for å åpne som du vil slette.

4. Velg kategorien handlinger på øvre høyre hjørne av åpnet samtalevinduet i riktig.

5. Velg Slett samtale vises på menyen.

delete facebook message

6. Klikk Slett samtale i boksen for åpnet Fjerne denne hele samtalen -bekreftelse.

delete facebook message

Slette bestemte meldinger fra en samtale:

1. etter logge inn til din Facebook-konto, klikker du koblingen meldinger i venstre rute i profilen din hjemmeside.

2. åpne meldinger siden fra venstre del, klikk for å åpne samtalen du vil slette meldingene fra.

3. Klikk kategorien handlinger fra hjørnet øverst til høyre i vinduet til høyre.

4. Velg Slett meldinger vises på menyen.

delete facebook message

5. en gang gjort, sjekk boksene (i begynnelsen av meldinger) representerer meldingene som du vil slette.

6. Når du har merket meldingene, klikker du Slett fra nederste høyre hjørne av vinduet.

delete facebook message

7. på den viste slette Disse meldingene bekreftelse boks, klikker du Slett meldinger for å slette de merkede meldingene.

delete facebook message

Merk: Når du sletter en samtale eller meldinger, handlingen kan ikke angres, og du kan ikke gjenopprette enhetene. Imidlertid fjernes slette en samtale eller meldinger fra Facebook-kontoen ikke fra den andre personens innboks også.

Hvordan gjenopprette arkiverte Facebook meldinger?

Gjenopprette en arkiverte samtale tilbake til innboksen:


1. på åpnet Facebook-profilen, klikker du koblingen meldinger i ruten til venstre på hjemmesiden.

2. når du er på siden meldinger, klikker du mer -menyen ovenfor listene samtale i venstre rute.

3. Velg Arkivert fra rullegardinmenyen vise arkiverte samtaler.

4. fra venstre rute selv finne samtalen som du vil gjenopprette.

5. Klikk ikonet Unarchive (pilen hodet peker til nordøst) nederst i høyre hjørne av målet samtalen å flytte alle meldinger tilbake til innboksen

delete facebook message

Merk-det lest/ulest statusen for samtalen restene uendret på arkivering eller unarchiving

Arkivering av meldinger er bare som å flytte uviktig dokumentene til et skap for oppbevaring, heller enn å miste dem ved å plassere dem i søpla kan. Arkivering rydder opp innboksen ved å få sjelden brukt meldinger ut av veien, samtidig som du kan få tilgang til dem i fremtiden med letthet. På den annen side, fjerner slette meldingene permanent dem fra kontoen din med noe omfang for gjenerverver seg overhodet.

Produktrelaterte spørsmål? Snakker direkte til vårt Support Team >>

Home > Ressurs >All Topics> Tips > hvordan å arkivere Facebook meldinger?
Topp