Alla ämnen

+

Hvordan kan jeg slette uønsket kontakt fra iCloud?

ICloud er veldig populært i disse dager. Det er en nyttig tjeneste som kan lagre, beskytte filer og hjelp du dele dem med vennene dine. Det er veldig enkelt å bruke ICloud fordi alle Apple-enheter har integrert i deres OS. Dessverre, det er ett problem. Som du kanskje tror, er den største duplisert kontakter. Det skjer med mange mennesker hver dag. Det er irriterende og tidkrevende. Dessverre nekter Apple å gi oss '' ett klikk fjerner '' funksjonen. Dette betyr at du trenger litt av din tid for å slette duplisert kontakter.

Del 1. Slette duplisert kontakter fra iCloud samtidig

Den beste løsningen er å flette duplisert kontakter. Når du er ferdig, ICloud synkroniseres med enheter og alle like elementer vil bli fjernet. Det er en enkel tutorial som krever noen minutter av din tid. Selvfølgelig kan du søke manuelt og slette duplisert kontakter. Dette er en tryggere måte, fordi du kan se all informasjon, men du trenger mye tid.

  1. Det første trinnet er å åpne adresseboken på Macintosh-maskinen. Du kan åpne adresseboken fra en iOS-enhet. Hvis du er ny på Apple-enheter, bør du vite at adresseboken er et program som inneholder alle kontaktene.
  2. Klikk kategorien kort og velg finner duplikater. Dette alternativet bør finne alle dupliserte kontakter i adresseboken. Du bør også sjekke dette selv om du tror at du ikke har duplisert kontakter.
  3. Når prosessen er ferdig, klikk på knappen utskriftsfletting. Dette fletter alle dupliserte kontakter. Neste gang når iCloud synkroniserer, slettes disse kontaktene fra andre enheter.

Når du er ferdig, kan du gjenta prosessen så sørg for at det er ingen dupliserte kontakter. Eksperter anbefaler at du sjekker etter duplikater minst en gang i måneden. Dette vil eliminere mulige feil, når du skal dele filer med venner. Heldigvis for deg er dette en enkel aktivitet som kan utføres raskt.

Del 2. Hvor å slukke iCloud kontakter

Hvis du har visse problemer med ICloud-kontaktene dine, kan du slå dem av. Du kan også starte dem, ved å slå dem på etter noen minutter. Hvis du vil deaktivere ICloud kontakter, må du allikevel, følger du denne fremgangsmåten. Dette er veldig enkelt, og det krever bare noen sekunder.

  1. Gå til innstillinger og Finn iCloud. Trykk på den for å få inn i programmet. Som du ser, kan du slette kontoen din også. På toppen, vil du se kontoinformasjonen.
  2. Kontakter er vanligvis plassert på toppen av listen. Alt du trenger å gjøre er å skyve den lille sirkelen til venstre, og de vil bli deaktivert. Når du vil aktivere dem, bare Skyv sirkelen til høyre.

Du kan også velge å slette kontakter fra enheten. Dette er mulig bare hvis dataene er tilgjengelig på icloud.com/contacts og enhetene dine. Du kan ikke gjenopprette slettede kontakter, så Vær veldig forsiktig. Hvis du vil starte kontaktene, bare slå dem på.

Del 3. iCloud holder legge tilbake/synkronisering uønskede slettede kontakter til min iPhone

ICloud er i hovedsak et stort hvelv som er koblet til alle dine enheter. Alt du lagrer, vil være tilgjengelig bare for deg. Du kan også gjenopprette filer og kontakter hvis du mister IPhone eller IPad. Imidlertid klaget mange brukere ICloud legge til kontakter i sin IPhone. Selv når de fjerne kontakter fra IPhone, etter restarting kontakter, er de her fortsatt. Forklaringen er enkel. Du har kontaktene på to steder. På IPhone og ICloud. Når du sletter dem fra bare ett sted, vises de re fordi IPhone og ICloud er koblet. Denne prosessen kalles synkronisering. Løsningen er å slette kontakter fra både IPhone og ICloud og synkroniseres. Når du gjør dette, vil uønskede kontakter bli slettet permanent. Alt du trenger å gjøre er å følge denne fremgangsmåten.

  1. Gå til ICloud innstillinger, via telefon eller Mac og slå av sync. Dette er veldig enkelt å gjøre. Alt du trenger å gjøre er å flytte lysbilde til venstre. Dette vil forhindre ICloud fra '' kopiering ' ' kontakter til IPhone. Du kan nå slette kontaktene fra Mac eller holde dem.

  2. Logge ICloud og gå til kontakter. Finn kontakten du vil fjerne og slette den. Gjenta dette for alle uønskede kontakter. Du kan også bruke kommandoen eller Ctrl (Windows) Hvis du vil slette flere kontakter.
  3. Slett alle kontakter fra IPhone. Det anbefales å ta en sikkerhetskopi før du begynner. Den beste måten å gjøre dette er å bruke iTunes. Det er enkelt og det er mange tutorials på hvordan du gjør dette. Husk at bilder, meldinger, anrop og andre filer ikke påvirkes når du sletter kontaktene. Også kan ikke slettede kontakter gjenopprettes.
  4. Nå gå til ICloud (System Preferences-ICloud) og gå til kontakter. Klikk slik at du slå dem på. Du vil se et vindu spørre deg, vil du slå sammen kontakter. Godta det, og vent noen minutter. Når prosessen er ferdig, fletter IPhone kontakter med ICloud konto.

Hvis du følger alle trinnene, vil du ende opp med de samme kontaktene på IPhone og ICloud. Dette er hovedmålet ICloud tjeneste, har samme informasjon på alle enhetene dine. Hvis kontaktene dine slettede vises igjen i IPhone, kan du gjenta hele opplæringen. Hvis de vises igjen, bør du oppdatere eller gjenopprette IPhone. Alltid gjenopprette iPhone som en ny enhet. Dette eliminerer faren for filer som kan føre til visse problemer. I noen (sjeldne) tilfeller har iOS visse feil som forårsaker dette problemet. På den andre siden, kan du prøve å slette ICloud konto og lage en ny. Men sa bare et lite antall brukere at dette arbeidet for dem.

Topp