Alla ämnen

+

Hvordan du avbryter iCloud lagringsplaner

Hvis du har en ny iOS enhet, iPad, iPhone, iPod eller Mac, vil du automatisk få en gratis iCloud lagringsplass på 5GB. Denne lagringsplassen kan brukes til å lagre ting som bilder fra enheten, musikk, programmer, filmer, bøker, e-post, osv. Hvis den gratis 5GB er ikke nok for deg, eller du trenger mer lagringsplass, har Apple en plan for deg. For et par dollar, kan du få ekstra iCloud lagringsplass til å lagre dataene.

Hvis du allerede har et abonnement for iCloud lagring og du vil avbryte abonnementet, følger du trinnene nedenfor.

Del 1. Hvordan du avbryter iCloud Lagringsplanen for iPhone, iPad og iPod

Gitt nedenfor er fremgangsmåten for å avbryte iCloud lagringsplaner og det gjelder iPad, iPhone og iPod anordninger.

Trinn 1: Åpne programmet innstillinger på startskjermen og bla ned til iCloud innstillinger.

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 2: ICloud innstillingene, trykk "Bagasje".

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 3: Trykk "Administrere lagring" i til lagringsmenyen.

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 4: Blar til bunnen og trykk "Endre lager Plan".

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 5: Tapp alternativet "Fri" og deretter kjøpe øverst rett av programmet.

How to Cancel iCloud storage plans

Skriv inn passordet Apple-ID for å kunne avbryte planen. Dette vil tre i kraft umiddelbart for gjeldende abonnement utløper.

Del 2. Hvordan du avbryter iCloud Lagringsplanen på Mac

Trinn 1: Klikk på Apple-menyen og gå til Systemvalg, og klikk på iCloud

Trinn 2: Klikk Behandle i nedre høyre hjørne.

Trinn 3: Klikk Endre lagring Plan i øvre høyre hjørne.

Trinn 4: Klikk på "Nedprioritere alternativer..." og skriv inn din Apple-ID passord og klikk behandle.

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 5: Velg "Fri" planen vellykket avbryte planen. Dette vil tre i kraft umiddelbart for gjeldende abonnement utløper.

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 6: Klikk gjort.

Del 3. Hvordan å slette/lukke iCloud-konto

Det er nesten umulig å bruke en iOS-enhet uten en iCloud-konto. Det er bedre for deg å ikke ha en iOS-enhet enn å ha en og ikke eier en iCloud-konto. ICloud-konto er viktig siden det er en metode for sikkerhetskopiering for dine personlige data. Selv om du ikke sikkerhetskopiere dine bilder, videoer eller musikk, kan du sikkerhetskopiere kontakter, påminnelser, kalender, e-post og notater. Tryggingskopiering er viktig siden du får dem selv om du mister enheten og de ta en liten prosentandel av iCloud lagringen. Du kan bare få tilgang til eller gjenopprette kontaktene, e-post og andre personlige data bare synkronisere den nye enheten med iCloud konto eller logge på iCloud på Windows eller Mac.

Hvis noen grunner du ikke lenger vil bruke iCloud lagringsmedier kan du slette iCloud konto. Alt du trenger å gjøre er å slette kontoen fra alle enheter og fjerner data lagret i iCloud konto.

Ting du må gjøre før du lukker iCloud konto

Siden du har besluttet å stenge iCloud konto, først av alt må du kontrollere at ingen av enhetene er for øyeblikket blir synkronisert til iCloud konto. Dette er viktig fordi selv om du sletter kontoen og enhetene er synkronisering er det som du ikke har gjort noe.

Dernest må du slette alle kontoene fra alle enhetene dine. Hvis du bruker en iPhone, iPad eller en Mac, må du slette iCloud-konto fra alle disse enhetene.

Etter slette kontoen fra enhetene, må du logge på iCloud.com opp på datamaskinen og slett følgende:

Bilder: Hvis du lar enheten å laste opp bildene til iCloud må du definitivt sjekke kontoen din nettleser og fjerne alle fotoer lagret på iCloud serveren. Dette normalt synkroniseres med enheten, og siden du har fjernet kontoen fra enheten, vil det ikke lenger synkroniseres.

Videoer: Slett alle videoer lastet opp til iCloud serveren fra enheten fra webområdet iCloud fullstendig fjerne det på serveren.

Musikk: Folk flest synkronisere musikken med iCloud-konto. Du må også slette dem også.

Alle kontaktene: En av de viktigste årsakene til å ha en telefon er i første omgang kontaktene. ICloud lagrer alle kontaktene i enheten, og du må slette dem siden du lukker kontoen.

Kalendere: Du må også slette kalenderoppføringer fra serveren.

Notater: Notater fra enhetene må også slettes for å gjøre denne prosessen en suksess.

Påminnelse: Hvis du er typen som bruker påminnelser hele tiden, så antar jeg du vet at påminnelser er også opp til iCloud serveren.

Post: Dette er også en av de viktige grunnene du telefonen i første omgang og fjerne e-post i iCloud er svært viktig siden det inneholder masse personlig informasjon.

Etter slette alt fra din iCloud-konto, vil du ikke lenger kunne tilgang iCloud sikkerhetskopien av din apparat bortsett fra hvis du sikkerhetskopierte dem ved hjelp av iTunes. Dette betyr ikke tilbake for enheten, og når det blir bortskjemt eller går mangler, så alle data også blir borte.

Slett iCloud-konto

Slette iCloud fra enhetene er første skritt for å lukke kontoen iCloud. For å gjøre så, følg trinnene under.

Trinn 1: Åpne programmet innstillingene fra Hjem-skjermen og bla ned til iCloud innstillinger.

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 2: Bla til nederst på siden iCloud og trykk Slett konto.

How to Cancel iCloud storage plans

Trinn 3: Trykk alternativet Slett i pop opp vinduet bekrefte iCloud konto slettingen.

How to Cancel iCloud storage plansg

Topp