Alla ämnen

+

Hvor å slette videoer/kamera Roll fra iPhone

Salg av iPhone vitne øker drastisk hver dag kan tilskrives en rekke faktorer, en av dem er enestående kameraet kvaliteten. Apple som et selskap har gjort bemerkelsesverdig fremgang gjennom årene, som er nøyaktig hvorfor klikke noen av de beste bildene og høykvalitets videoer er mulig her.

Del 1. Hvordan du sletter videoer/filmer på iPhone

Så mye som å klikke bilder er en fryd for de fleste shutterbugs bruke sin dyrebare iPhone, slette videoer eller kamerabilder fra enheten er avgjørende. I utgangspunktet, prosessen er en smule vanskelig for mange å finne ut.

-Videoer

Det er 3 ulike måter å slette videoer avhengig av sistnevntes type. Sjekk hvordan:

  • Synkronisert fra iTunes

-Bare trykk 'videoer' for å få video listen.

-Dra frem og tilbake (fra venstre til høyre) på filen som skal slettes.

-Trykk på 'Slett'.

  • Registrert

-Trykk på "bilder".

-Åpen 'kameraet roll.

-Velg videoen skal slettes.

-Nå trykk "Papirkurv" ikonet på skjermens nedre høyre posisjon.

-Klikk på Slett video.

  • Flere registrert

-Åpen 'bilder' app.

-Nå finne kameraet roll.

-Klikk på "Velg" på skjermens øverste høyre posisjon.

-Velg bilder og videoer som du vil slette.

-Klikk 'Slett'.

-Bilder

Behovet for plass er en av de viktigste grunnene hvorfor slette unødvendige bilder allerede sikkerhetskopiert blir avgjørende. Du kan slette dem fra din kameraet gynge inne iPhone selv eller bare koble miniprogrammet til en datamaskin fra samme selskap.

Når du sletter flere bilder

  • Trinn 1
  • Velg "bilder"-ikonet på startskjermen av iPhone (there'a gul blomst på toppen).

  • Trinn 2
  • Finne kamerabilder innholdet inne.

  • Trinn 3
  • Nå velge "share"-knappen øverst på skjermen (med et rektangel har en pil som peker utover).

  • Trinn 4
  • Nå trykke miniatyrbilde for hvert bilde som skal slettes.

  • Trinn 5

Finne 'Slett'-knappen for å fjerne alle de valgte bildene fra iPhone kameraet roll.

Når du sletter flere bilder ved hjelp av iTunes

Trinn 1. Prøv å koble iPhone til datamaskinen via USB-kabel.

Trinn 2. Starte iTunes å klikke navnet på iPhone under overskriften av enheter.

Trinn 3. Klikk fanen bilder.

Trinn 4. Finn boksen ved "Synkroniser bilder" og klikker Fjern bilder.

Trinn 5. Klikk 'bruk' knappen for å slette alle bildene på iPhone kameraet roll.

Når du sletter ett bilde om gangen

Trinn 1. Velg "bilder"-ikonet på startskjermen.

Trinn 2. Velg ett bilde skal slettes fra kamera.

Trinn 3. Trykk "søppel"-ikonet nederst på skjermen.

Trinn 4. Velg 'Slett bildet' slette bildet fjernes fra kamera.

Gjenta prosessen for hvert bilde fjernes.

Del 2. Hvordan slette kameraet Roll/bilder fra iPhone

Hilsen flere bilder og videoer fra iPhone er opptatt, er Wondershare SafeEraser kjent for å tilby den mest effektive og pålitelige data beskyttelse løsningen. Ikke bare fjerner det alle data fra enheten som det er ment å, tilbakestille systeminnstillinger gjøres også ved et enkelt klikk. Ikke rart, det er en ekte "blanke" løsning for å gjøre unna med unødvendige data.

Wondershare  SafeEraser

Vise egenskaper av Wondershare SafeEraser

  • 100% permanent slette enhet data som ikke kan gjenopprettes
  • Tørker meldinger, kontakter, programmer, kontoinformasjon, passord ikke gå glipp av bilder og videoer og andre personlige data i iPhone.
  • Kompatibel med alle iDevices og også bærer-låst iPhone.
  • Møter Mil-spec DOD 5220-22M standard for komplett fjerning.
4,998,239 mennesker har lastet ned det

Bruker Wondershare SafeEraser for å slette bilder fra iPhone

Ta en titt hvordan bruke den vil produsere maksimale resultater:

  • Trinn 1: Klikk på Slett private data på høyre side av hovedvinduet.
  • erase private data on iPhone

  • Trinn 2: Her finner du at programmet vil analysere og avsøke alle data på enheten automatisk.
  • erase private data on iPhone

  • Trinn 3: Når skanningen er fullført, kan alle privat data sees oppført i de ulike kategoriene. Klikk på boksen ved siden av bildene du vil slette. Til slutt, klikk på Slett nå slette bildene.
  • erase private data on iPhone

  • Trinn 4: Du vil bli bedt om å skrive inn ordet 'Slett' for å cofirm sletting av bilder permanentely.
  • t

    erase deleted files on iPhone

  • Trinn 5: Etter sletting av bilder er fullført, vil meldingen "slette" dukker opp. Under hele denne prosessen, kontroller du enheten og datamaskinen er koblet til hverandre riktig.
  • erase deleted files on iPhone

Del 3. Ett klikk for å komprimere alle bildene på iPhone for å spare plass opptil 75%

Trinn 1: Klikk på 'Foto kompressor' å se hvordan bildene ser ut.

compress photos on iPhone

Trinn 2: Klikk på 'starte skanne"beholde mer plass. SafeEraser tar bare noen sekunder å fullføre søket.

compress photos on iPhone

Trinn 3: Klikk "Start" å tillate SafeEraser å komprimere bildene.

compress photos on iPhone

Topp