l

Alla ämnen

+

Slik Slett logg på iPhone

Nå og da, bør du fjerne nettloggen iPhone. Dermed vil du frigjøre plass og derfor lar deg iPhone kjøre raskere. Også vil du slette alle din aktivitet spor. Dette kan være svært nyttig i tilfelle du mister telefonen, eller noen stjeler den.

Fjerne hele iPhone loggen, må du gjøre det fra forskjellige steder. Du må få tilgang til din Safari og fjerner Safari din småleser historien. Da du ville ha tilgang samtaleloggen, meldingstråder og slett alle filer manuelt. Heldigvis er det et program for Windows eller Mac datamaskinen vil fjerne hele iPhone loggen med bare ett klikk. Programmet kalles Wondershare SafeEraser.

Del 1. ett klikk for å fjerne alle historie poster på iPhone

Wondershare SafeEraser er en profesjonell data slette verktøy med flere formål. Dette programmet er perfekt for alle iDevice. Det er hovedsakelig laget for å slette alle dine personlige opplysninger fra enheten. Hvis du sletter data manuelt, kan det hentes lett ved hjelp av visse verktøy. Det er derfor dette programmet bruker US Military spec overskriver teknologien, slik at ingen av filene kan gjenopprettes, noensinne. Dette er svært nyttig hvis du selger telefonen, eller hvis du mister den eller den blir stjålet.

  • Slette dine private data (alle din historie)
  • Slette filene du manuelt slettet, slik at de ikke kan gjenopprettes
  • Slette alle data permanent
  • Fremskynde iPhone app's 1-Klikk opprydding alternativet
  • Komprimere bilder, så du kan få mer plass
4,998,239 mennesker har lastet ned det

Her er vår enkle guide om hvordan du bruker Wondershare SafeEraser for sletting av din iPhone historie.

Fjerne nettloggen hele iPhone kan nå gjøres med ett klikk.

1. Åpne Wondershare SafeEraser og velg Slett Private Data

backing up samsung galaxy s5

2. programmet starter automatisk analysere og skanning dataene på enheten.

backing up samsung galaxy s5

3. Når skanningen er fullført, vises alle privat data enkelt. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken informasjon du vil borte, for godt. Når du gjør dette, klikker du Slett nå.

backing up samsung galaxy s5

4. før du sletter alle data, må du bekrefte dine handlinger ved å skrive "Slett" inne boksen forsynt. Klikk Slett nå igjen.

backing up samsung galaxy s5

5. Når alle filene du har valgt er slettet, vil du se følgende melding.

backing up samsung galaxy s5

Og det er det! Alle data er slettet i noen få enkle trinn. Men du kan fortsatt slette filene manuelt (men som ønsker å etter å ha sett Wondershare SafeEraser?) ved å slette søkeloggen, leserlogg, meldingslogg, app bufferen, og e-cache separat. La oss vise deg hvordan.

Del 2. Vanlige måten å tømme søkeloggen på iPhone

For å slette søkeloggen på iPhone, må du slette nettleserhistorikken. Siden det er mer enn én nettleser tilgjengelig for iPhone, vil vi vise deg hvordan å slette leserloggen for de to mest populære iPhone-nettleserne-Safari og Google Chrome.

#1. Tømme leserlogg for Safari på iPhone

1. fra startskjermbildet trykker på ikonet og åpne kontrollpanelet innstillinger.

backing up samsung galaxy s5

2. Finn Safari i kontrollpanelet innstillinger. Når du finner det, trykk på den.

backing up samsung galaxy s5

3. Når du har tappet på Safari-ikonet, etter knappen Fjern historikk og nettsted Data. Deretter trykk på.

backing up samsung galaxy s5

4. det siste trinnet er å bekrefte at du vil tømme loggen.

backing up samsung galaxy s5

#2. Tømme leserlogg for Chrome på iPhone

1. In for å slette Google Chrome leserloggen, må du starte programmet først.

backing up samsung galaxy s5

2. Tapp Chrome menyen (tre korte vannrette linjer), og finn deretter Innstillinger-menyen.

backing up samsung galaxy s5

3. tapper du personvern.

backing up samsung galaxy s5

4. Klikk på knappen helt småleser historien.

backing up samsung galaxy s5

5. bekrefte dine handlinger.

backing up samsung galaxy s5

Del 3. Vanlige måten å fjerne meldingen historien på iPhone

Når det gjelder meldinger historie, kan du slette en hel samtale med en person eller (Hvis du bruker iOS 9 eller høyere) slette bare valgte meldinger. Her er hvordan.

1. Trykk på iPhone meldinger kategorien fra startskjermbildet.

backing up samsung galaxy s5

2. en gang i meldingene, trykker du på Rediger og velger trådene du slettet. Deretter trykker du del.. Dette vil slette alle meldinger fra en bestemt person eller visse personer.

backing up samsung galaxy s5

For å slette enkelte meldinger fra en samtale, må du først åpne den samtalen. Når du er i samtale Velg en melding du vil slette. Deretter kan du slette den fra en tråd ved å trykke på Rediger-knappen og deretter slette.

backing up samsung galaxy s5

Imidlertid sletter slette meldinger som dette ikke dem permanent. De kan enkelt gjenopprettes ved å søke kontaktens navn eller noen søkeord fra en melding. Den eneste måten å slette meldinger permanent ville være ved hjelp av en tredjepartsprogramvare, som Wondershare SafeEraser.

Del 4. Vanlige måten å tømme hurtigbufferen for app på iPhone

Tømme app buffer, kan aka søppel filer fra iPhone gi enheten et betydelig løft i form av hastighet. Dessverre er det ikke et alternativ på iPhone å tømme app-bufferen. Du kan enten slette bare Safari skjulested, eller en app dokumenter og data. Men, ved å slette app data du kan også slette enkelte viktige filer (for eksempel slette imessage app data kan slette alle bildene du har mottatt på imessage).

Tømme Safari buffer ble forklart ovenfor. Her er hvordan du sletter app data.

1. gå til Innstillinger > generell bruk > administrere lagringsplass.

backing up samsung galaxy s5

Velg en ønsket vare i dokumenter og Data. Alt du trenger å gjøre er å skyve uønskede elementer til venstre, og trykk Slett.

Del 5. Vanlige måten å fjerne e-buffer på iPhone

Dessverre, slette e-bufferen direkte fra din iPhone er umulig, bare som å slette hurtigbufferen app. Men hva du kan gjøre er å slette dine e-postvedlegg. Du kanskje ikke klar over hvor mye plass kan disse vedleggene tar opp. Den beste løsningen ville være fjerner din email regningen helt. Ikke bekymre deg du ikke mister e-post, bare de unødvendige vedleggene (hvilke du kanne dataoverføre senere hvis du trenger dem). Før du sletter e-posten din, må du vite passordet.

Slette e-post konto innstillinger og trykk på den post, kontakter og kalender.

backing up samsung galaxy s5

Klikker på kontonavnet, bla nedover og trykk Slett konto. Når du gjør dette, legger du til kontoen igjen. Denne måten du slette alle unødvendige e-postvedlegg og fortsatt ha tilgang til din e-post.

Topp