Produktomtaler

18 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-04-30 12:32:55
Wondershare 1-Click PC Care gjennomgang av ruin rana

Dette er hyggelig, men hvordan kan jeg fikk det gratis

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-04-12 00:38:03
Wondershare 1-Click PC Care gjennomgang ved soft98

veldig bra

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-03-24 17:17:27
Bedre enn Iskysoft ved Gerhard

Jeg liker dette produktet på grunn av sin enkelhet

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-03-03 01:49:31
Kan ikke behandle uten :-) av Bjørn Sturla Moen.

Jeg ble anbefalt 1-Click PC Care å hjelpe meg med \"Blue screen\", og den arbeidet. Det har oppholdt seg med meg siden, og jeg bruker det hver dag. utmerket!!!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-11-06 13:44:10
fant det ved p fawcett

til slutt

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-02-19 16:29:17
Utmerket! av Shirley

Som andre jeg har prøvd mange produkter og de la meg ned. 1-Klikk pc omsorg slår dem alle, 10 ganger over. Nå min spill don\'t sammenbruddet, fryse eller pause. WOW! Det løser alt.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-12 21:30:00
Arbeidet stor for en ikke-teknikken som meg! av Ruth Martins

Hvis du er som ikke-tech som jeg er, vil du elske produktet! Jeg har prøvd andre produkter som lovet å fikse og fremskynde meg PC - jeg var ikke fornøyd med noen av dem. Med Wondershare\'s 1-Click PC Care, ikke bare er mine problemer løst, var det også så enkel å bruke - ingen frustrasjon eller hodepine involvert. Takk for et flott produkt!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-11-11 06:35:04
Ive\ har brukt det i år av Jeremy Brostein

Jeg hadde denne installert på datamaskinen etter å være syk gjøre systemet gjenopprettes på grunn av virus. Denne programvaren gir nå, jeg aldri måtte gjøre det igjen med awesome PC pleie og vedlikehold. Sterkt anbefalt.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-11-11 06:18:43
Ive\ har brukt det i år av Jeremy Brostein

Jeg var lei av å miste alt på grunn av virus og har å gjøre så mange systemet gjenopprettes så jeg satte 1-Click PC Care på hver datamaskin i huset mitt. Jeg elsker hvor godt det holder meg datamaskiner. Virker som en ganske god programvare som ive\ har aldri hatt noen problemer med den.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-10-27 03:09:20
1Klikk av lenda

fantastiske ~ jeg luv denne nytte... jeg avhengig av den for opprydding og melodi-opp... så langt som sikkerhet, jeg har mcafee-kom w/datamaskin ~ dette er mye ting... jeg bare ville det ikke\ 't bruk den for å holde virus\' &... så, fra snike, IMHO... mye kjærlighet til 1 Klikk pc omsorg - jeg hilser u ~ *

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 2 NO 1
Forrige 1 2 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare Data Recovery for Mac

4 måter å gjenopprette tapte eller slettede filer fra Mac raskt, sikkert og nøye. Lær mer

Topp