Produktomtaler

141 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-10-14 19:26:35
Stor programvare ved zakariya

svært nyttig

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-14 19:01:26
Beste opplevelsen av å bruke programvaren ved zakariya

Jeg brukte det ledig versjonen av programvaren og finner det svært nyttig.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-29 15:38:59
zip-filer ved naeem khan

bra

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-29 14:49:04
Utrolig av steve

Første gang jeg slettet en fil utilsiktet fra en tommelfingeren kjøre, 58mB PPT. Wondershare fant det blant 900mB slettet andre filer. Gjenopprettet perfekt. Utrolig. Alle historier jeg hadde hørt om tommelfingeren kjøre slettinger er tapt for alltid: ikke lenger >

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-22 09:10:20
Arbeider aldeles! av Bradley Wright

Jeg var skeptisk dette faktisk ville fungere, men jeg var kjøpedyktig komme seg 5 gigs av video som jeg hadde mistet. Så takknemlig for dette programmet og anbefale!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-20 08:26:53
Det funker! av Lucas

Min datter formatert hd med alle familie Fotoarkiv! Wondershare utvinnes alt - mer enn 1800GB på bare en natt. Utrolig! tusen takk.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-12 12:51:23
Wondershare Data Recovery gjennomgang av dante

ok

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-07 13:59:01
En Lifesaver! av Terry

Jeg var så trist at jeg trodde jeg lost familie feriebilder. Men heldigvis jeg utvinnes ca 3/4 av dem som var så mye av en lettelse.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-01 01:20:31
Wondershare Data Recovery gjennomgang av Fahad

hjelp meg

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-08-26 10:57:31
Utrolig! Takk WONDERSHARE! av Naomi

UTROLIG! SÅ GLAD FOR Å FÅ TILBAKE MIN MISTE NOTATER OG BILDER! BESTE JEG HAR LASTET NED!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare 1-Click PC Care

Fart på PC, fikse PC-problemer og få gratis pinen av behandling med en treg PC. Lær mer

Wondershare PowerSuite Golden 2012 Nye

Starte opp PC, optimalisere Windows ytelse hastigheten personvernet og så videre. Lær mer

Topp