Produktomtaler

30 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-10-11 11:47:12
awesome ved manojcasey

Dens utrolig

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-18 22:34:03
Så her er et svar som du kan stole på. Min Iphone gikk inn i recovery mode og ja jeg mottok 90 prosent utvinning og fremdeles arbeider på prøver å få 100 prosent T mistet data fra IPhone factor

Takk Gud! Å miste noen av dine viktigste dokumenter er nerve reoler. Men takket være Wondershare i motsetning til andre... være veldig forsiktig! Jeg gjorde tilbakestillingen og umiddelbart etter jeg begynte Wondershare gratis stien. Mine dokumenter viste opp! Prøv gratis stien og du vil ikke angre kjøpet. Jeg er elated og selvfølgelig fremdeles prøver å hente resten. lykke til!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-06-14 08:07:21
Fast min iPhone 5! etter Jack

Jeg har sjelden skrive av produkter. Etter den siste ios oppgraderingen for min iPhone 5, telefonen gikk inn i en frossen modus og iTunes sa jeg måtte gjenopprette telefonen som fjerner alle min ulagrede bilder (700 + bilder), etc. Jeg fant Dr.Fone for ios gjennom en apple diskusjon området. Det fungerer! Jeg har ingen anelse hvordan den gjorde det, men Dr.Fone hjalp restaurere og lagret telefonen. Helt verdt investeringen! Takk Dr.Fone!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-06-09 16:04:50
Y telefonen fungerer av michelle

Jeg trodde min telefonen var ødelagt! DERETTER! Legen en kom til meg... så legit. OG NÅ DEN ARBEIDER! AHHH HALLELUJAH! hahaha

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-11 09:17:09
Takk så muth av anas

! av Erin J. Det faktisk fungerer, vet ikke hvordan, men det gjør. Tilfeldigvis gjenopprettet en feil backup til min iPhone når du oppgraderer iOS. Takk Gud blitt for Dr. Fone, fordi jeg var kjøpedyktig komme seg alle bildene mine som hadde slettet av feil sikkerhetskopien.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-08 19:55:40
Wondershare Dr.Fone for iOS (Mac) gjennomgang ved Abraham Aranda

IPod

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-03 06:38:22
iPhone 4s av Zee

Jeg prøvde denne app og det fungerte feilfritt, og er verdt å kjøpe. Jeg fant det jeg var ute etter i løpet av minutter.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-03-27 09:28:57
EXCELENTE av JOSE VASQUEZ

UNA APLICACION UUNNVÆRLIG PARA RECUPERAR INFORMACION DESDE EL TELEFONO O SIMPLEMENTE DESDE UNA COPIA DE SEGURIDAD

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-03-13 22:42:05
Fantastisk av Rob

For en lettelse å kunne så enkelt gjenopprette kontaktene mine på min iPhone 5C takk

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-12-31 11:17:12
En må ha på min MACBOOK av Nicholas

For prisen som dette er solgt for, er Dr.Fone for iOS simpelthen fantastisk. Ingen andre produkt kan gjøre hva produktet gjør for prisen som dette selges for. Bare andre alternativer der ute er produkter som annonserer som gratis, men så snart det viser deg hva du kan gjenopprette blir du bedt om å betale et stort gebyr og deretter mesteparten av tiden du ikke kan selv gjenopprette så mye ting som de hadde i utgangspunktet viste. De andre alternativene er veldig veldig dyrt og jeg kan ikke si noe for disse produktene siden jeg er en normal person som ikke har råd til å bruke tusenvis av dollar på noe som dette. Denne er en må ha på min MACBOOK og min iMAC.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery for Mac

4 måter å gjenopprette tapte eller slettede filer fra Mac raskt, sikkert og nøye. Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac)

Enkelt backup av Android data og administrere mediefiler, kontakter, tekstmeldinger og programmer på Mac! Lær mer

Topp