Produktomtaler

40 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-03-27 12:28:22
Wonderboot 2012 LiveShare av sendte

Dette er en helt utrolig program! Jeg tilbrakte den beste penger noensinne på denne programvaren. Programvaren er brukervennlig. Det absolutt arbeidet for meg. Min Windows Winload.exe-filen ble slettet på grunn av programvareinstallasjon. Etter mange timer prøver ting, og søke etter hjelp på nettet jeg var får ingen steder, var jeg velsignet for å komme over til Wondershare webområde. Jeg er ikke en datamaskin futt, men jeg klarte å få datamaskinen min tilbake opp og gå på kort tid (for ikke å nevne lagret godt over $100 ved hjelp av programvaren). Folk, jeg sterkt anbefale å gi dette produktet en prøve! Som for meg tror jeg det er utrolig. Jeg ville ikke nøle med å kjøpe noen av deres produkter etter prøver denne. Takk Wondershare! Du bevart meg sunn fornuft!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-02-24 22:53:02
veldig enkelt og kraftig av MINTU KRISHNA

Jeg bruker det for mange problemer og jeg alltid suksess. Takk Wondershare og dens Developer's team.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-12-26 04:02:28
Fantastisk av Giusi

Dette programmet hjalp meg å komme seg meg fast bærbar PC og det var svært enkelt å bruke. Jeg ønsker der var en versjon for Windows 8! Men takk for din utmerket program.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-09-07 14:55:50
Fantastisk! ved Besfort

Som designer programvare jeg brukte dette produktet starte min Llaptop og den bevart meg livet wow det virkelig gjorde! tusen takk

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-07 10:33:57
Liveboot så bra av Rob

brukt Liveboot for første gang utmerket verktøyet

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-06-20 10:33:47
Wondershare LiveBoot 2012 gjennomgang ved Rıza

meget høy kvalitet programmer

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-05-24 13:01:43
Fin jobb av Matej

Som dataingeniør prøvde jeg å fikse min non oppstartbar laptop uten hell. Etter prøver mange støvel plater, bli frisk skiven og windows plater, ville ingen av dem får meg Vista bærbar PC opp og kjøre... Bortsett fra du fyrene

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-05-14 22:58:37
Dataguru av Jack Vanders

Jeg får forespørsler hele tiden å fastsette folks datamaskiner. Jeg har brukt alle typer oppstartsdisketter, verktøy, støvel direktørene, partisjon ledere etc. etc. Dette er det første programmet som faktisk klarte å fikse PCen i 10 minutter. Jeg sikkerhetskopiert alt rettferdig for sikkerhets skyld - sikkerhetskopien tok 6 timer, og deretter 10 minutter for wondershare leve støvel. Meg kunden er tilbake i business, takk for et flott produkt.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-03-04 11:31:28
STRÅLENDE av Darren

Som dataingeniør prøvde jeg å fikse min non oppstartbar laptop uten hell. Etter prøver mange støvel plater, bli frisk skiven og windows plater, ville ingen av dem får meg Vista bærbar PC oppe og går. Jeg var om å gi opp og re-installere Windows igjen når jeg leste om LiveBoot 2012 og besluttet å få platen. Utrolig, det fast min bærbare i minutter. Briljant stykke programvare og anbefalt for maskiningeniører og hjemmebrukere :)

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-02-19 10:15:47
Helt utrolige programvare av Marc Ellis

Etter ca 5 timer å lese mange blogger/støtte rom/forum på hva å gjøre for å få min laptop\ operativsystemer installert – hadde jeg kommet til konklusjonen at jeg måtte installere ikke bare Windows 8 (mitt operativsystem), men også Windows 7 som jeg kjøpte oppgradere programvaren og at uten en CD kom til å bli en lang morsjon. Da jeg kom over LiveBoot programvaren og for prisen jeg betalte, det er virkelig et røverkjøp. Arbeidet nøyaktig som instruksjonene sa det og jeg er så glad fant jeg denne programvaren!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mye mer enn en omformer-konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og se i over 150 formater. Lær mer

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare 1-Click PC Care

Fart på PC, fikse PC-problemer og få gratis pinen av behandling med en treg PC. Lær mer

Topp