Produktomtaler

95 KRITIKKEN
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-10-21 17:06:54
Utmerket! av Jim

Priset høyre og veldig funksjonell, enkel og rask!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-16 07:35:19
Bare herlig App av Binh Lee

Enkel å bruke som vindu Movie Marker, og stor alternativ som Proshow. En av de beste Video Editor jeg har kjent. Må ha for MAC og vinduet PC

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-14 13:11:03
Wondershare Filmora for Mac gjennomgang av Lulu

God og enkel å bruke!, må få

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-14 13:07:51
Video Editor av Lulu

Jeg fant programmet enkelt å bruke og det var praktisk for lekser formål

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-13 06:01:05
Stor av J S

Lett og mange alternativer! elsker det!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-07 18:10:28
Wondershare Filmora av D. Ray

Jeg finner Wondershare Filmora (videoredigering) en av de beste redaktørene der ute. Prisen er best for!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-06 10:49:30
Meget hyggelig og pen av Cristian

Heyo så etter benytter filmora å redigere et par videoer jeg begynte å liker grensesnittet. Det var ganske lett å starte på. samlet jeg likte expierience men jeg tror at det ikke var nok alternativer for tekst som ble "enkel" (så ingen fancy merker eller etiketter etc.) Jeg tror det er nok trasnitions og det del skjerm er et nyttig alternativ å ha. En ting jeg ikke liker om er at programmet er så hvitt... noen ganger når du arbeider i en mørkere rom det begynner å gjøre øynene trett.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-05 20:47:16
helt nye ved ossama

Jeg brukte ikke det men demo så stor og helt annerledes

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-10-03 15:18:35
Lett og rask av Robert

Veldig fin video skaperen.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-26 12:19:53
Dr av Simson Barney

Relly hyggelig

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Oppdatert

Last ned videoer fra 1000 + video deler steder som Youtube, Vimeo og Dailymotion på Mac og nyte dem på farten. Lær mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Bruk denne komplette alt-i-ett video verktøykassen til å konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og spille noen videoer på Mac. Lær mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt lage dine egne DVDer med 90 + gratis DVD menyer på Mac Lær mer

Topp