Produktomtaler

22 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2013-12-01 22:32:49
Stor PDF Converter av Ron Schmidli

Fungerer bra en real time saver fra hva jeg gjorde før jeg kjøpte MePub.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-04-28 18:39:53
Fantastisk av Ebony

Dette er perfekt for de som er helt tapt når det gjelder å lage ebøker (som jeg var) dens\ er enkel og lett å bruk og verdt hvert øre på $40 å kjøpe den, hvis you\ er nybegynner som trenger litt hjelp så dette er for deg!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-20 10:04:29
Ikke en god en av Sabrina

Ive\ har prøvd gratis prøveversjon. Det er ikke en god EPUB byggmester. Det er for enkelt og gir ingen sjarmerende maler. Skuffet!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-13 11:25:41
bra for min jente av Mariah

Jeg kjøpte en for min lille jenta å konvertere sin egen dagbok til EPUB format for å holde. Hyggelig ~

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-08-20 13:37:28
en app gjør bygge EPUB så lett! av Cecil

Ive\ har brukt den til å bygge en EPUB-format. Det gjør opprette EPUB-format så lett!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 3 ingen 2
2012-08-17 11:21:47
en hjelper lagre PDF til EPUB av Steve

Jeg brukte den til å importere flere PDF-filen og gjorde en stor EPUB eBok for min iPod touch. Det er fint hjalp.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 3 NO 1
2012-08-17 11:18:46
God EPUB skaperen av Spencer

Det er god EPUB Creator som jeg liker veldig mye.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 4 ingen 0
2012-07-27 11:08:03
Flott! eBook min EPUB gjøres! av Cassie

Formidabelt. Det bidratt til å skape EPUB-eBook min vellykket. Ive\ har nå satt til EPUB på bloggen for å dele.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 4 ingen 0
2012-07-27 11:05:54
et verktøy for DIY av Bella

For meg er det et verktøy for DIY people\ egen EPUB-format.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 3 NO 1
2012-07-26 10:21:24
egnet for nybegynnere av Fay

Det er enkelt app som passer for nybegynnere.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 4 ingen 0
Forrige 1 2 3 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare PDF Password Remover

Fjerne passordbeskyttelse på PDF kopiering, redigering og utskrift, slik at det er gratis å bruke PDF-filer. Lær mer

Wondershare PDF Converter Pro

Konvertere PDF-filer til flere populære dokumentformater, inkludert Microsoft Word, Excel, PowerPoint og mer. Lær mer

Wondershare PDFelement

Alt-i-ett PDF løsningen. Opprette, redigere, konvertere, kommentere, beskytte, slå sammen, vannmerket, komprimere, og registrere industristandard PDF filer. Lær mer

Topp