Produktomtaler

30 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-03-22 07:27:39
The MIRACLE jeg trengte! Andre ikke kunne levere! av Jennifer

Etter 600 bilder gikk mystisk mangler (og de er profesjonelle Arbeidspendling) mistet jeg nesten meg! Timer brukt og virket timer bortkastet når min GoPro SD kortet plutselig rapportert "ingen filer" og jeg kan forsikre dere jeg ikke tilfeldigvis fjerne, formatere eller miste kameraet. Det hadde vært der en time tidligere var plutselig borte. Jeg søkte ulike Google resultater og prøvde 2 andre utvinning programnedlastinger (null resultater med dem) jeg endelig prøvde Wondershare Photo Recovery for Mac... og skeptisk på den. Gjett hva?! Kunne gjenopprette alle bildene trodde tapt fra gårsdagens bilder skyte samt 1000 mer at jeg tok lengst. Dette var det beste jeg kunne ha brukt 45,00 og jeg anbefaler dette produktet hvis du også trekker håret ut, banne en rekke banning antatt bortkommet bildene på din GoPro. 5 STJERNER!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-01-10 04:12:27
The Life Ring logoen er helt riktig av Richard

Min datter lånte mitt kamera for å fotografere ansatte på en stor investering firma hvor hun arbeider for deres nettsted. Alle fikk kledd for det og bildene var fantastisk. Min nye Mac-operativsystemet nå åpnes SD-kort som kjører i stedet for i Nikon overføre programvare så jeg feilaktig endret filene på kortene så putte begge kortene tilbake i kameraet og formatert dem. Jeg kunne ikke forestille meg hvordan jeg ville fortelle min datter. Fant denne programvaren online. Da jeg så vises raw-filene i forhåndsvisning jeg gråt. Jada, grensesnittet kan bli bedre, men du må gi kreditt til hva som fungerer.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-05-20 08:58:17
Jeg fikk bildene tilbake av markku saksa

Meget god programvare. Jeg fikk mine bilder tilbake fra formatert kamera card.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-12-02 10:47:39
Reddet oss stor tid! av Katie L.

Vi hadde tilfeldigvis fjernet noen gamle familiebilder fra datamaskinen og min mann funnet denne programvaren. Sikker nok-vi var tilbake oppe og går med våre bilder på et blunk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-28 11:00:23
Flott bilde gjenopprettingsverktøy! av maricel

Filene slettet er fra vår ut av byen ferie som min mor ville ha print outs. Jeg vet hun fikk skuffet da jeg fortalte henne det ikke kan være en måte å gjenopprette bilder. Jeg søkte for løsning og fant Photo Recovery! Lastet ned prøveversjon og gjorde skanningen. Den arbeidet helt! Jeg trenger å kjøpe denne programvaren slik at mamma blir glad bildene er tilbake. tusen takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-26 12:37:02
best jeg dataoverførte! ved carolle

Jeg er fortsatt ikke veldig kjent med min nye Mac og dens\ 's ganske vanskelig å lære nå når you\ er eldre. Ive\ er virkelig takknemlig med disse typer programvare rettet mot å hjelpe folk som virkelig ikke kan feilsøke disse slags problemer som henting av filer etter sletting. Jeg klarte å hente alt! Takk for det store hjelpen!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-25 04:32:05
Anbefales for Mac-brukere! av Benny

Jeg lastet ned prøveversjonen først for å se hvis den ville avsøke det fjernet fotoer. Ive\ er overrasket over det virkelig gjorde! Det har helt bevart meg fotoer fra tilværelse bortkommet alltid. Hvis there\ er en programvare som jeg vil anbefale, ville dette være den på toppen! takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-19 15:01:38
Kraftig verktøy! av Andrei V.

Jeg gjorde ikke\ 't forventer at dette enkle og lett å bruke programvare for Mac kan være et effektivt verktøy for å gjenopprette filer som ive\ har slettet! Jeg er så overrasket over å se selv bildene ive\ ikke er klar jeg allerede mistet da jeg gjorde en dyp utvinning. Dette er slik en stor programvare ive\ vil absolutt anbefale!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-14 15:46:19
verdt pengene Timothy faller

Lastet ned og kjøpte denne programvaren. Det fungerte bra!. Trodde jeg hadde mistet over 100 bilder fra sommerferien. Gjorde ikke\ 't ønsker å tilbringe $45, men jeg tror verdt det. Takk Tim

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-13 17:18:51
thnks tonn... ♥ av destinybows

thnks tonn... ♥

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare Data Recovery for Mac

4 måter å gjenopprette tapte eller slettede filer fra Mac raskt, sikkert og nøye. Lær mer

Topp