Produktomtaler

48 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-09-14 13:11:14
Klipp fra kamera card ved en feil av tami

Hadde ikke mye håp for nedlasting av programvare å hjelpe meg komme seg fotoer at jeg hadde kuttet av kortet bare å ha "lim" mislykkes. Dette tok ca 30 minutter, inkludert registrering og kjøpet var verdt det. Jeg skulle ønske jeg hadde funnet dette tidligere og lagret stress og hjertesorg jeg hadde da jeg trodde dette var borte for godt. Vil anbefale.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-09-05 01:34:46
god stor av khalid

Takk alle jeg elsker alle

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-07-17 07:56:49
Gjenoppretting etter katastrofe av Steve Martin

Hadde en 4 dagers hendelse skyte og trodde jeg kopierte alle bildene av en viktig, SD-kort. Slår ut etter formaterer det i kameraet, at jeg ikke hadde kopieres bildene. Ikke bruke kortet resten av hendelsen. Kjøpte Wondershare og var kjøpedyktig komme seg alle 981 bilder fra SD-kortet. Reddet min rumpe!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-25 05:18:35
Utmerket produkt av G Rajesh Narayanan

Siste kvelden hadde en 5 timers skyte. Slettet SD innholdet ved en feiltakelse. Takket være dette verktøyet, gjenopprettet hver fil uten noen hast. Fortsett slik.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-23 16:41:11
Wondershare Photo Recovery gjennomgang av Daniela Rocha

Jeg elsker o programa

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-09-21 22:48:54
Jeg hadde mistet håpet av Rachel

Jeg prøvde en "gratis prøveperiode" noen utvinning programvare ville ha kostet en fin $80 og den gjorde ikke gjenopprette selv halvparten av hva programmet gjorde. Faktisk gjenopprettet kostbar programvaren bare 201 filer mens dette gjenopprettet nesten 1.500! Dette er et mirakel og en livredder. Jeg har noen bilder på dette kortet som jeg ville ha blitt ødelagt å miste. Takk så så mye!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-31 10:53:40
Fantastisk, veldig ved Drugo

Ikke stol lignende gratis programvare. Dette er en av de beste verktøyet jeg har brukt. Funksjoner:-komplett: finner opp alle savnet medier; -Sikre: utvinning er perfekt, ingen skadet eller mangler filer; -Fast: Søk i ti minutter, utvinning av 35 GB (Foto, video, lyd) i minutter. Ord er meningsløst, takk bare for denne awesome programvare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-21 02:36:35
WOW. Visste ikke engang dette var mulig! av Laura

OK så det viser seg jeg var bare paranoid, jeg ikke slette noen bilder jeg ikke allerede har sikkerhetskopiert fra SD-kortet, men... WOW. Jeg hadde ingen anelse om du kunne faktisk gjenopprette dine slettede filer. Minst... ikke dette enkelt! Og dette er virkelig godt å vite at filene ikke er faktisk permanent slettet fordi jeg gysning å tenke over hva kan skje hvis noen finner en "blank" disk av meg... det kan også være alle bildene mine på, med denne programvaren tilgjengelig. Jeg er en amatør fotograf og gjør sporadiske boudoir pics for venner, så jeg vil være sikker på å gjøre en slags dobbel Slett i fremtiden, hvis jeg har private filer (trenger Google hvordan du gjør det). Mens jeg ikke egentlig trenger å gjøre en gjenoppretting etter alt, bokmerke jeg helt denne siden slik at hvis jeg trenger å gjøre det i fremtiden, dette blir min første referanse. Og jeg vil anbefale det til andre. Du fyrene er awesome, takk så mye! Btw jeg tidligere prøvde å laste ned programvare fra et annet nettsted og det var en fullstendig bortkastet på 15 minutter, filene ikke faktisk åpne, den andre var frustrerende men din var glatt som silke! takk! Du fyrene er awesome.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-15 03:32:42
Excellent og brukervennlig programvare av Sandeep

Jeg fjernet tilfeldigvis alle bildene fra telefonen, og jeg var ødelagt som alle bilder av min datter ble slettet. Men denne programvaren hjalp meg komme seg alle bildene svært enkelt. Følg instruksjonene og det var stykke kake. Takk for fantastiske programvare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-12 20:52:09
Wondershare ved yerson

Dette er veldig bra

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 5 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Data Recovery for Mac

4 måter å gjenopprette tapte eller slettede filer fra Mac raskt, sikkert og nøye. Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Topp