Produktomtaler

25 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2014-10-04 09:11:26
beste gjenopprette av Kush ION

over alle beste i bransjen

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-08-15 12:36:47
En livredder av S Gibbs

Den helt frustrerende Windows 7 \"unable å repair\" meldinger løst umiddelbart. Den beste allround løsningen for backup, gjenopprette, Diskbehandling. En må-ha for Windows verktøykasse.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-28 11:03:35
Gjorde en flott jobb på datamaskinen! ved jeoff

Jeg tror min datamaskin er den tregeste og som alltid slås på seg selv. Jeg couldn\'t virkelig finne ut what\'s går og hvor å fastsette den. Bra Powersuite Golden gjorde jobben for meg. Den faste datamaskinen helt sparer meg fra å miste meg på denne datamaskinen. takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-28 10:20:04
reddet meg computer! ved savanah

Jeg hadde så mange problemer med datamaskinen. Foruten å være så treg, krasjer det vanligvis spesielt når ive\ er midt i arbeider med mine prosjekter. Couldn\'t gjør noe om før jeg prøvde PowerSuite Golden 2012! Jeg couldn\'t tror først at denne datamaskinen vil fortsatt fungere, men det gjorde og dens\ er fordi på denne stor programvare!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-25 04:38:17
Mange takk denne programvaren av Becca

Jeg er ikke det teknikken-savvy. Jeg bruker min datamaskin bare å koble, lage noen dokumenter og noen ganger spiller noen spill min bror installert. Jeg laste ned noen filer fra Internett, og jeg tror noen av disse filene kan ha inneholdt virus. Meg computer var så treg men takk til PowerSuite fordi datamaskinen fungerer veldig bra nå. Jeg don\'t vite hva ive\ ville gjøre med meg computer uten!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-19 15:13:29
Datamaskinen fungerer raskere nå! av Sandy

Jeg så frustrert med å bruke datamaskinen som jeg skrånende\ 't selv arbeidet på det lenge uten møter problemer og feilene. Det krasjet mange ganger, og når det fungerer dens\ 's så treg. Jeg gjorde ikke\ 't vite hva å gjøre før jeg prøvde PowerSuite Golden 2012. Prøvde det nysgjerrighet først for å se om det virkelig fungerer, og gjett hva det fungerte virkelig! Jeg kan aldri takke dere nok for det denne programvaren gjorde på datamaskinen. Fungerer bra nå og enda raskere! tusen takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-14 15:38:22
Takk. av Antonis

tusen takk. Den første løsningen var nøyaktig til roten av katastrofen. Så enkelt! Dekomprimere bare disk og alt fungerer igjen!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-12 20:41:43
Datamaskinen er fast! av Ruth Martins

Jeg er ikke teknisk, så jeg får ekstremt frustrert når jeg har datamaskinproblemer med. Jeg endelig funnet PowerSuite Golden 2012, og jeg er så glad jeg gjorde! Helt siden jeg begynte benytter det, kjører datamaskinen perfekt. Takk Wondershare!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-12 20:18:36
Akkurat det jeg trengte! av Ruth Martins

Jeg hadde så mange problemer med datamaskinen. Jeg er ikke teknisk, så jeg hadde ingen anelse om hvordan å fikse noe. I desperasjon bestemte jeg å prøve makt Suite Golden 2012. Det utrolig faste alt, og nå meg computer arbeider bedre enn noensinne! Takk Wondershare!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-11 06:37:06
Wondershare vet hva they\ gjør! av Talia Browne

Elsker PowerSuite Golden 2012 som det virkelig hjalp meg fremskynde datamaskinen og rydde opp. Jeg har ikke lenger å bekymre deg \"footprints\" å bli sett av barna slik at de vet hva jeg gjør på Internett (vi alle deler én datamaskin) så dette er fantastisk.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare LiveBoot 2012

Redde dataene, sikkerhetskopiere filer og mye mer med en kraftig oppstartbar CD eller USB. Lær mer

Topp