2

Produktomtaler

47 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2014-08-11 15:08:52
Awesome programmet! av Mike

Gjør nøyaktig hva den sier den gjør! Den eneste ulempen er jeg har hatt det sammenbruddet en eller to ganger men samlede utrolig. Gjorde gratis prøveperiode og deretter kjøpt etter 2 dager med det fordi det er et flott stykke programvare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-21 16:27:52
Etter 1 uke gratis prøveversjon jeg could't kvitte seg med det av Gaia

Etter 1 uke gratis prøveversjon jeg could't kvitte seg med det og jeg besluttet å kjøpe den det er veldig enkelt å bruke og har en god lydkvalitet

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-16 12:09:52
Kan ikke helt gjør det utmerket, men det er et godt produkt av Jim Moffat

Jeg har Windows 8.1. Jeg vet ikke hvis det gjør noen forskjell, tre advarsler hvis du bruker produktet (1) med Windows 8.1, det krever at du kjører den med opphøyd tilgangsnivå, slik at du får det UAC-vinduet hver gang du starter programmet. (2) når du har aktivert UAC, tar det fortsatt en stund å starte. Jeg vil si 15-20 sekunder eller lenger før du ser programmet faktisk kjører (3) i Windows 8.1, når programmet lukkes, det endrer Windows-tema. Jeg har endret mine lydskjemaet, og når jeg slutte den, jeg måtte gå velge temaet mitt igjen. det beholder ikke Windows lydoppsettet nå som blir sagt, produktet fungerer godt. Jeg var på utkikk etter en opptaker som var pålitelig og ikke skulle introdusere malware. Jeg var villig til å betale for. Posten fungerer godt, og jeg elsker faktum at det automatisk IDer sangen. Det er verdt prisen for ingen annen grunn at det er pålitelig, og at det ikke introdusere skadelig programvare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-05-06 13:39:26
Perfekt av Ritt

Jeg har en haug med spor hvor navnet ble ødelagt. Jeg bruker dette og det trekker automatisk info for å rette sporets navn. Eneste jeg ønsker, er om du hadde muligheten til å velge hvilket format det lagres tittelen. For tiden gjør min bare song_artist. Jeg ønsker å gjøre artist_song, etc. Definitivt verdt pengene, vil jeg betale mer for dette programmet enn de er lading. Du kan spille musikk fra Spotify, og Pandora enkelt, og dens ganske nøyaktig på sangen navngiving mindre kunstneren er noe uklar du kan støte på noen, men lite problemer.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-04-10 23:50:57
Beste måte å ta musikk du penger. av Gary E. Steiger

For $19.00 denne enkle, altfor lett å bruke audio opptak programvare er topper. Kan jeg ta opp Streaming musikk fra Spotify, Pandora eller hva musikk nettsteder jeg velger. Programvaren vil filtrere bort reklame hvis du don\'t ønsker å betale for en abonnementstjeneste. Spotify er 30 dollar men Pandora har en stor tjeneste for bare $$ 3 dollar i måneden. Skrånende\ 't beat Pandora. Jeg plukket opp en I 16GB 7 generasjon IPOD Nano (rød) og også investert i noen av beste lyd fra et par øret knopper ive\ har hørt. Bud\ er Dr. Dre\'s Beats med et sjal rundt øret, jeg har problemer med å holde de fleste andre i mitt øre. Mellom de skarpe digitale opptakene, The Ipod og Dre\'s Beats ive\ er en lykkelig campingvogn ut på sykkel kjører eller walking hunden. Ive\ har musikk med meg 24/7 via Itunes jeg bruker biblioteket min musikk etter dens\ 's registrert, med enten Pod eller the5c telefonen ive\ er dekket hele tiden med musikk. Da jeg først fikk Ipod jeg brukte 200,00 dollar i gang kjøper musikk og visste at det måtte være en bedre, billigere måte. Ive\ selger ikke eller lage musikk for andre men selv og hvis that\ er din hensikt dens\ er helt lovlig. Gjør deg selv en tjeneste får Wondershare Streaming Audio Recorder sw hvis du ønsker å øke du musikk bibliotek expotentally på kort tid. Du bokstavelig starte programmet når konfigurert, som er enkle for, og klikk på Registrer og programmet gjør resten. Søker etter sang, artist og merke info for sporet og nummeret. Hopper ingen medlem reklame og også ett klikk sender til Itunes-biblioteket for organisasjonen. A ++

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-03-03 09:24:16
Kan gjøre mange ting... programmet bruker

Jeg kunne merke det som en hyggelig programvare, dens customizability gjør det mer hyggelig. Noen sa at det isn\'t tilpasses, og du ikke kan endre bithastighet, men hvis du gå til innstillingen Format kan du endre samplingsfrekvens og bit rate (dessverre det har en valgmuligheten å endre koding, men den inneholder bare MP3-filformat). Du kanne velge/endre output-mappen, automatisk delt når du endrer sang (etter en mengde forstummet tid). Det kan automatisk oppdage tags (album, artist, etc.), men du kan tilpasse den på din egen hvis det isn\'t finne riktige kodene... Det eneste problemet er at min PC-ytelsen er lav, og noen ganger det skrånende\ 't råd og henger

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-01-24 11:47:01
Godt, men... Av R Shah

Dens\ 's bra men det kunne gjøre med litt mer customizability, som velger bithastigheten, merking og ulike andre alternativer. Det er bra for spotify og ulike andre musikk vimpler skjønt - det gjør jobben

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-12-22 07:15:19
Fabelaktig ved Silentvoice62

Problemløser. Enkel å bruke, og lydkvaliteten er stor.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-12-18 15:01:17
Arbeider stor av lyng Wagner

Denne programvaren kan spille sanger til mp3 av Spotify programvaren. takk.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-12-12 12:41:01
Utmerket produkt ved Chimpmaster

Enkel å bruke, beste produktet i sitt slag. Utmerket jobb

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
< Forrige 1 2 3 4 5 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mye mer enn en omformer-konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og se i over 150 formater. Lær mer

Wondershare DVD Creator Nye

Brenne videoer, audios og bilder for å lage DVD ved hjelp av denne enkel å bruke, men kraftig DVD creator. DVD Creator er nå fullt kompatibel med Windows 10.
Lære mer tips >>
få mer informasjon

Wondershare Filmora

Kutte, redigere, flette og trimme klipp. Legge til musikk og tekst. Bruke spesialeffekter. Få en profesjonelle film i minutter. Lær mer

Topp