3

Produktomtaler

47 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2013-12-11 22:58:44
Super programmet av Paul Wade

Ive\ har vært på jakt etter et program som dette for en meget lang tid! Dens\ er rettferdig hva jeg behøvde og den arbeider stor!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-11-16 06:02:18
Overfører til ny datamaskin av Ian McGee

Takk for din utmerkede backup og raskt svar i å hjelpe meg overføring rart del lydopptaker å meg ny bærbar PC.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-10-25 08:28:17
tror yu ved fouu

tror du for denne vakre programe og beklager

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-10-16 19:40:30
ENG simao av simao

Hilsener blitt ser for en programvare for å spille inn forelesninger på youtube, må si, er ganske fornøyd med wondershare, ganske enkelt å bruke.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-09-30 02:06:21
Programmet ive\ har lett etter siden 5 år siden ved Paco López

Jeg har vært på jakt i programvare ørkenen i år ser et program som gjør akkurat det dette gjøre, virker ganske enkle, men gjør det. Jeg dataoverføre prøvelsen og 15 minutter senere jeg kjøpte lisensen. Jeg har alltid foretrekker en ledig alternativ, men for dette, er så mye tid på jakt etter denne eksakt programvare, som jeg gjorde ikke\ 't nøle

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-05-02 07:30:20
Flott produkt av Lonnie Nagel

1ste off - jeg er en 20 + år det fyr og har ganske mye sett hvert stykke programvare kjent mann. I tillegg støtter jeg sjelden 3dje parts programvare som det meste er ganske mye crap. Sagt alle som - min anbefaling for dette produktet er: laste ned prøveversjon leke med den for 10 minutter gå tilbake til webområdet og kjøpe den hvis you\ har vært på utkikk etter et produkt som gjør hva dette betyr - dette er den. Den eneste dink jeg ville gi er at vindusstørrelsen bør justeres som fleste i disse dager har gazzilion tommers skjermer. Annet enn at - A +

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-03-31 21:16:56
Den rettferdig arbeider og dens\ så lett! av Cody

Selv om tidligere versjoner fortsatt i utgangspunktet fikk jobben gjort, denne nyeste versjonen gjør du lurer på (ordspill ment ikke egentlig, men ive\ vil ta æren for det) hvordan du noensinne tolerert de siste versjonene. Dette er alvorlig en av mine all-time favoritt biter av programvare. Ive\ er godt betalende abonnent av MOG (ikke egentlig en plugin men uansett), og dette er perfekt kompliment. Jeg won\'t ulovlig nedlasting, men siden ive\ betaler for kvalitet streaming musikk jeg føler det er ikke noe galt med innspillingen akkurat som vi pleide å gjøre med kassett og VHS. Jeg fortsatt tror på kompenserende komponister/kunstnerne på noen måte og med denne metoden they\ er fortsatt blir kompensert. Takk Wondershare! Holde kvalitet programmene kommer!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-03-23 07:07:43
Klart beste (vel nesten)..! av Alex

Dette er den enkleste å bruke og den beste kvaliteten streaming lydopptaker der ute, jeg vet, ive\ har prøvd dem alle...! Bare ett ord å programvare devs, vennligst legg den manglende evne til å ta på 320kbps, vil denne programvaren virkelig være den ultimate streaming audio-opptakeren...!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-03-06 22:13:46
Jeg har prøvd alle 40 eller så freewares, så om 20 begwares, og ingenting kommer tett t ved JohnnyCantTube

Jeg har vært i lydopptaker rettssaken for et par dager, hadde jeg prøvd alle freeware, begware, programvare og ingenting kommer i nærheten funksjonaliteten og * nøyaktighet * av merking. Sammen med min abonnementstjeneste, hjelpemidlet navn og organiserer sangene pent og enkelt og jeg håper disse gutta er rundt en stund og at funksjonene fortsatt fungere. Når prisen falt på spesielle $ 16, måtte jeg hoppe og prisen kan ikke matchet av andre tjenester. Jeg tror jeg vil spre ordet. så noen hjelpemidler faktisk utføre som lovet på interscam... når jeg finner en god en, holde jeg med det i år.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-01-30 07:11:52
Perfekt av Aghiles Amazigh

Bare! Best

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
< Forrige 1 2 3 4 5 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mye mer enn en omformer-konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og se i over 150 formater. Lær mer

Wondershare DVD Creator Nye

Brenne videoer, audios og bilder for å lage DVD ved hjelp av denne enkel å bruke, men kraftig DVD creator. DVD Creator er nå fullt kompatibel med Windows 10.
Lære mer tips >>
få mer informasjon

Wondershare Filmora

Kutte, redigere, flette og trimme klipp. Legge til musikk og tekst. Bruke spesialeffekter. Få en profesjonelle film i minutter. Lær mer

Topp