4

Produktomtaler

47 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2012-11-07 10:58:24
Fungerer som annonseres. av Kevin

Jeg søkte på Internett for anmeldelser av denne opptakeren. Jeg fant en masse dårlige vurderinger, men besluttet å dataoverføre prøvelsen allikevel. Rettssaken arbeidet stor så jeg gikk videre og kjøpte den. Det arbeider nesten fullkomment. Det er mye lettere å bruke enn andre opptakere

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-10-25 16:40:25
Takk av snoozer

Nå kan jeg ta opp streaming audio med min nye laptop. Prøvd omtrent alt jeg kan tenke på å bli Vinduer 7 å spille med nei lykken og alle tok det var tid å installere din stor program og jeg er en lykkelig campingvogn

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 1
2012-10-19 18:59:34
Kyss - holde det enkelt... av DJ

Dette programmet er enkel og pålitelig. Ive\ har prøvd flere lignende programmer, men dette er den enkleste å bruke. Jeg har nylig hatt et mindre problem og kundesupport var rask og effektiv.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 2
2012-10-15 19:31:10
Wondershare er stor. ved Henry Coultas

Jeg har brukt dette programmet i flere år nå, og fant det utmerket på alle måter.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-10-12 09:39:45
BEST ved RAY HENDERSON

DETTE ER DEN BESTE PROGRAMVAREN JEG NOENSINNE HAR BRUKT, BEST.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-09-22 13:49:56
Latterlig enkel å bruke... Verdt prisen! av Carol

Jeg hadde brukt en halv dag på jakt etter en hørlig strømmen opptakeren og funnet noe annet enn frustrasjon. Flere programmer inneholdt malware og sammenbruddet meg pc å støvel... fra anerkjente nettsteder. Jeg er så glad jeg fant dette programmet. Det gjør akkurat det jeg trenger det å gjøre, og det fungerer. Ingen innstillinger, ingen timing. Trykk bare posten og det registrerer seg selv. Gjorde ikke\ 't selv lese instruksjonene. Ingen malware, spyware, dum verktøylinjer. Skrånende\ 't slå.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 3 NO 1
2012-09-17 22:49:11
Arbeider aldeles ved Bruce Bartlett

Dette streaming lydopptaker er veldig enkelt å bruke. Du kan angi kbps opprettet mp3 filer til hva du vil, enten for høyeste kvalitet eller laveste filstørrelse. Det tar noen sekunder å starte opp, men jeg fortsatt gi den 5 stjerner.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 NO 2
2012-09-05 05:41:30
Wondershare Streaming Audio Recorder gjennomgang av Gordon Mckenzie

Jeg prøvde alternativer til dette, men de kom ingen steder i nærheten. Enkel å bruke og gjør akkurat hva jeg ville uten å sette mange alternativer. Sterkt anbefalt.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 2 NO 1
2012-07-09 10:22:51
Wondershare Streaming Audio Recorder gjennomgang ved Eamy

Fortegnelse strømmen hørlig fra web-baserte radiostasjoner og lydkilder helt med den originale kvaliteten.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 3 ingen 2
2012-07-04 09:38:12
jeg liker det så mye! ved Jonmy

Funksjonen er enkel, praktisk og kraftig.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 2 NO 7
< Forrige 1 2 3 4 5 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mye mer enn en omformer-konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og se i over 150 formater. Lær mer

Wondershare DVD Creator Nye

Brenne videoer, audios og bilder for å lage DVD ved hjelp av denne enkel å bruke, men kraftig DVD creator. DVD Creator er nå fullt kompatibel med Windows 10.
Lære mer tips >>
få mer informasjon

Wondershare Filmora

Kutte, redigere, flette og trimme klipp. Legge til musikk og tekst. Bruke spesialeffekter. Få en profesjonelle film i minutter. Lær mer

Topp