Produktomtaler

47 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-05-14 09:36:48
Vært bra men! av Paul

Jeg har brukt dette for to uker, og etter en iTunes opp dato jeg kan ikke lenger sende sanger til iTunes, prøvde og kontakt wondershare men ingen svar? vet noen en oppdatering?

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-07 11:41:09
Flott produkt av Juliana

Fungerer som en sjarm! Nå jeg trenger ikke å lytte til samme barnas musikk CD igjen og igjen i bilen min. takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-30 16:37:16
Wondershare audio Recorder av Richard

Utmerket program. Jeg vil ikke si mer. Alle Wondershare's produkter er utmerket. Jeg forsøkt mange andre & de komme ikke nær Wondershare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-25 12:55:31
Arbeider akkurat idet annonsert. av Stig Henning Johansen

Installert noen timer tilbake, og det fungerte perfekt rett fra esken. Det har nettopp ferdig med innspillingen min første Spotify spilleliste, 4.7 timer, 74 spor, hver delt gikk perfekt, bare tre ukjent låter som ble lett redigert. Et meget solid produkt, og anbefales, fem av fem stjerner!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-25 05:39:39
Utmerket Streaming Audio opptak programvare av Paul

Utmerket rimelig programvare for opptak streaming av lyd. Anbefales

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-16 00:23:22
Den virkelig arbeider stor av MANNY

JEG SPILLE SÅ AVSKRIFT Å EN GLIMTET KJØRE Å SPILLE PÅ MIN ALPINE I MIN BIL KJØRE "N" PÅ MIN MUSIKK HVA EN DÆRLIG

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-13 23:45:34
utmerket av doug

ikke en masse bjeller og fløyter, men opptak, spore separasjon og automatisk merking at faktisk arbeid er verdt det.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-10 11:36:40
Fungerer! av Richard snø

Jeg var litt nølende, men Wondershare Streaming Audio Recorder er et flott tillegg til Windows 10 Teknisk Forpremière oppgave visningsmodus. Bare sørg for å deaktivere Flash eller auto start funksjonene i nettleseren din mens du spiller.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-09-13 03:24:00
kult ved katichen1981

Cool

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-23 00:25:01
Wondershare Streaming Audio Recorder gjennomgang av jay

Musikk

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 5 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mye mer enn en omformer-konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og se i over 150 formater. Lær mer

Wondershare DVD Creator Nye

Brenne videoer, audios og bilder for å lage DVD ved hjelp av denne enkel å bruke, men kraftig DVD creator. DVD Creator er nå fullt kompatibel med Windows 10.
Lære mer tips >>
få mer informasjon

Wondershare Filmora

Kutte, redigere, flette og trimme klipp. Legge til musikk og tekst. Bruke spesialeffekter. Få en profesjonelle film i minutter. Lær mer

Topp