Produktomtaler

11 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-03-06 03:00:59
Denne steiner! - vel verdt prisen av Todd Thomas

Min kone var på meg til å rydde opp er musikk-biblioteket på mac over 15.000 sanger noen søk og glad webområdet. Programvaren var fantastisk det søkte biblioteket og fant 99% av savner jeg ble overrasket. Vil kunne gruppere alle album sanger til en mappe, men antar jeg må gjøre litt arbeid. Jeg anbefaler gir denne en prøve.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-02-07 21:39:13
Vrak kaos på sangen kodene av Todd

Dette programmet kom og forliste fullstendig kaos på min sang koder. Alt var ganske bra før, men noen sanger manglet tekster og noen sanger var ikke merket helt. Programmet kom og tok mine sanger som var merket riktig og omdøpt mesteparten av albumene, de alltid har ikke riktig album jakke eller tekster og deretter viste min iTunes music-mappen til en rot av nye album/mapper. Når jeg forsøkt å rette albumet info, jeg ville ha album delt opp i 4 forskjellige grupperinger med de samme merke info, men gruppene vil ikke blande sammen. Jeg slettet denne feilen av et program. Jeg bruker iTunes i år og jeg har aldri sett noe så skrudd opp. Jeg har siden fjernet og re-lagt min hele biblioteket. Det ser ut som det meste blitt korrigert, men hellig crap det har tatt og det vil ta meg mange timer bare for å komme tilbake til hva jeg hadde før.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-28 20:24:45
jeg er gledelig overrasket! av Yuna

Jeg var svært skeptisk til tidymymusic, men jeg bestemte meg for det ikke kan skade noe å utprøve prøvelsen. Jeg har en masse koreansk musikk som jeg lastet ned fra youtube. Jeg var ikke ventet å nøyaktig identifisere sangene, men det gjorde. Jeg så alle sangene mine ti prøve opp, og alt var spot on, unntatt sjangeren. Det sa "verden" i stedet for pop/hip hop/R & B/kpop/etc. Men generelt det gjorde en utmerket jobb.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-04-02 19:54:15
Muy útil y sencilla av Swedborg Morales

La aplicación encuentra la información hasta de álbumes raros; desde el Pop más mainstream al JPOP y KPOP, y hasta géneros latinoamericanos como la Trova, Salsa, sønn y Reggaetón. Meg parece una excelente herramienta, sólo le haría falta que pudieras escribir se mismo algún dato cuando el que tenía está mal y el que te propone ingen te agrada.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-12-02 10:50:43
Organisert igjen! ved Trent

Mann-denne programvaren er kjempebra! Jeg var kjøpedyktig rydde opp min iTunes å se rent igjen!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-08-28 22:19:39
TidyMyMusic bergarter! av Kimberly Carver

Jeg gjorde en anmeldelse for nettstedet mitt. Jeg selv har bare noen sanger, men andre bruker det også med mange sanger, og uansett, vi elsker det. Here\'s gjennomgang så du kan se hvordan det fungerer: http://thehightechsociety.com/wondershare-tidymymusic-review-for-mac/. Jeg wasn\'t betalt eller noe. Bare gjennom det som vi går gjennom andre programmer, men dette virkelig sto ut så jeg bestemte meg å komme sette det i kommentarer hvor godt det fungerer og hvor mye vi liker det. =)

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-08-15 22:32:46
verdt pengene av Marcos

Jeg ønsker å legge tekster til store musikkbiblioteket 8000 sanger. Men det er mye arbeid å gjøre det en etter en. Jeg elsker programmet fordi den lar meg sammenlegge tekster i batch. Er nesten ferdig å legge tekster til alle mine sanger nå.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-08-15 22:31:04
Takk av Christopher

Fikk den installert denne morgenen. Fungerer bra på min iTunes-biblioteket. elsker det.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-08-15 22:20:06
Kjempejobb! av Rozen

Hei... jeg ha anvendt denne program for å rengjøre musikkbiblioteket! Jeg er veldig veldig glad. takk! Det beste programmet noensinne for koder. Du vil gjøre veldig glad hvis du slipper en versjon for windows! Trodde det kan være mange mennesker som ønsker samme. Holde gode arbeidet og gjøre oss lykkelige. takk.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-08-15 22:17:45
Hyggelig av Thomas

2. absolutt et kvalitetsprodukt. Det ikke bare finner artist, tittel, sjanger, men også albumgrafikk, tekstene. Jeg elsker albumgrafikken. Og det er kjempebra at programmet kan hjelpe meg fjerne duplikater i biblioteket. elsker det. Vil anbefale til mine venner.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Oppdatert

Last ned videoer fra 1000 + video deler steder som Youtube, Vimeo og Dailymotion på Mac og nyte dem på farten. Lær mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Bruk denne komplette alt-i-ett video verktøykassen til å konvertere, redigere, forbedre, nedlasting, brenne, organisere, fange og spille noen videoer på Mac. Lær mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt lage dine egne DVDer med 90 + gratis DVD menyer på Mac Lær mer

Topp