Produktomtaler

86 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-09-01 17:06:01
Fungerer som en konvertert bør av Scot M

Støtte er overlegen, og det gjør meg en fornøyd kunde. Takk Wondershare!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-06-28 05:42:57
stor ved janigma

perfekt

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-06-27 11:59:48
Wondershare redigering av Fanly Pan

Dette er en fantastisk editor bruke til å redigere videoen! Det er mange ting du kan legge til i videoene! Jeg anbefaler Wondershare som det er den enkleste og mest underholdende redaktøren jeg noensinne har brukt! Det er veldig selvtillit forklarende å bruke også :)

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-28 05:41:16
Endelig på Mac av Joel Newman,

Denne Wondershare programvaren er virkelig veldig, veldig bra. Jeg anbefaler det for alle som bruker FCP og Premiere og kan forbereder filer for arkiv og web (eldre formater er lett behandles med - spesielt ISO filer!). Det brytes re Sony XDCAM EX og AVCHD-filer for FCP! Det transcodes raskere, det gjør grupper, det gjør H.265, den forbereder fil for YouTube å gjøre opplastinger raskere. Den gjør alt MPEG Streamclip gjorde sin fullt passelig. Vel verdt å få full versjon og DVD plugin. Flott for utdanning pedagogisk nødvendig. Hvis Wondershare kan legge til lyd "rydde opp" verktøy (susing, dukker riper, komprimering) i tillegg til "volum" ville det være en nesten perfekt video arkiv verktøyet. De også ikke kan godta mer enn én ISO-fil ved import mens samle en gruppe koder, som når du har hundrevis av filer å gjøre, bremser deg ned ganske mye.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-14 13:43:43
Izzy ved Izrael

Det handler om Milton Hershey skolebarna.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-14 07:52:17
Streaming til Rasberry Pi ved Ray Johnson

Jeg har vært på utkikk etter en streaming app som ville fungere godt med min bringebær Pi. Jeg har prøvd allot av dem, og jeg har kjøpt Beamer. Det fungerer (slags). Det er treg å starte strømmen, fryser og gjør disse "ripp" lyder når strømmen. Jeg har nettopp oppdaget at VCU har en innebygd streamer. Det fungerer svært godt - ingen overraskelse der. Jeg ønske skulle jeg visste før at VCU hadde en. GUI nødvendig noe arbeide og jeg vil sende noen forslag i de kommende dagene. Godt gjort igjen, Wondershare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-14 07:10:55
Enestående i hastighet ved Ray Johnson

Jeg har vært en VCU bruker for et par år nå og det bare holder får bedre og bedre. Konverteringsprogrammet har fått super rask og alternativene får mer rikelig. Jeg tror at utviklerne har sitt hjerte og sjel i denne app. Beste? Jeg har aldri måtte betale for en oppgradering. Godt gjort, Wondershare.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-05-02 14:38:55
Utmerket av Ramon Andino Rodriguez

Et utmerket verktøy for å konvertere videoer enkelt.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-12 07:51:20
Perfekt for flere og rask konverteringer av Rod Merkley

Jeg underviser et nettbasert kurs der studentene må sende inn video presentasjoner. Jeg får videofiler i en rekke formater og filtyper. I dra og slippe flere filer i konverteringsprogrammet, gi alle filene, legge til en tittel for alle filer, redigere etter behov (vende rammen, forkorte video, osv), og jeg traff på Konverter-knappen og alle filene konverteres til det stadig format jeg velger (det finnes flere alternativer). Jeg har også prøvd andre og de sammenligne ikke.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-06 22:13:38
Enkel etter Jack

Langt den mest omfattende og rask konvertering

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Oppdatert

Last ned videoer fra 1000 + video deler steder som Youtube, Vimeo og Dailymotion på Mac og nyte dem på farten. Lær mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt lage dine egne DVDer med 90 + gratis DVD menyer på Mac Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Topp