-

Produktomtaler

45 anmeldelser
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2015-04-17 18:54:13
Amigos ved yuanny

por estar cuando mas los necesito

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-10 04:52:05
Så langt så bra :-) av Steph

Beste musikk overføring app jeg har brukt til dette punktet. Skriver mer senere

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-03 01:45:16
AL Sattar meldte av sarah abd

Sarah

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-04-03 01:44:16
AL Sattar meldte av sarah abd

Sarah

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-03-23 07:59:11
Fantastisk produkt av Annie Teh

Slik en fantastisk produkt. Så enkel å bruke og ikke en eneste complication. Nei hodepinen sammenliknet med itunes. Vil sterkt anbefale til alle mine venner.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2015-01-09 23:29:45
100 ganger bedre enn itunes av Eric

Gikk til Eple lager to ganger i 2 dager og de kunne ikke finne ut hvorfor mine sanger ikke synkronisere fra itunes til min gamle iphone. Jeg hater apple. De fortalte meg det var ikke noe jeg kan gjøre unntak bruker noe som google lek eller box.com. Så fant jeg Wondershare. Wow, kan gjøre hva itunes kan ikke. Eneste er, du må ha itunes på datamaskinen for Wondershare å arbeide :-) Med dette produktet, kan du virkelig gjøre unna med å bruke itunes. Jeg var å sette alle mine sanger på min gamle iphone 4 med Wondershare og Apple kunne ikke. Uvirkelig!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-09-30 21:02:35
F *** fantastisk av Tom

Så mye bedre enn Itunes, skrånende enkle ting itunes. Apple er absolutt søppel, wouldve byttet telefoner hvis det ikke var for denne programvaren.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-24 04:38:32
Nokia Apple nedlastinger/Dale av Dale Clark

Wondershare hjalp meg dataoverføre Scout Nav. s gratis gps service

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-18 15:46:40
Tid FOR en BREAKUP, ikke FOR noensinne! MEN FOR ny, elegant, raske ser. ved mjtanim

tittelen sier alt historien og min etter bruk, Vel dette er best.thank du Wondershare, spare tid fra livet.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-15 03:14:48
Awsome produkt av vikrant rana

jeg m benytter det for min iphone 4s og dens g8 bedre så itunes

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
Forrige 1 2 3 4 5 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare MobileGo

Ettall-opphøre løsning kan du administrere din hele mobile livsstil praktisk. Lær mer

Wondershare Dr.Fone for iOS

En fullstendig løsning for å gjenopprette slettede kontakter, meldinger, bilder, notater, etc. fra iPhone, iPad og iPod touch. Lær mer

Wondershare MobileTrans

Overføre kontakter, tekstmeldinger, ringe loggbøker, kalender, bilder, musikk, video og programmer mellom iPhone, Android, Nokia (Symbian) telefoner og BlackBerry-i et klikk! Lær mer

Topp