Produktomtaler

52 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2014-08-17 16:23:24
Utrolig av Ivan

Dette er en fantastisk programvare jeg fant mange filer jeg slettet før! Hvis du er ute etter noe i din MAC bruk Wondershare Data Recovery

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-15 07:33:44
Utmerket programvare av Jose Ramon Corniel

Det er enkelt å bruke og gir fremragende resultater. Lagre fra et stort problem!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-09 10:33:03
Wondershare av Alina

Denne programvare arbeider utrolig. Det raskt gjenopprettet bildene mine på min SD-kort og sette meg rolig. Takk Wondershare!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-07 11:46:35
Kjærlig datarekonstruksjon av luisa

Meg encanta este programa meg ayudo mucho, ya que por accidente borre unas importantes fotos para mi. Con Data utvinning logre recuperarlas facilmente y synd ningun inconveniente.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-08-04 22:59:50
Data Recovery av Leen

Jeg sikkerhetskopiert mine iphone 4S inorder å oppdatere, så når du prøver å gjenopprette itunes ikke vil tillate meg å fullføre prosessen. Si prosessen avbrutt. Wondershare skannet min itunes og gjenopprettet alle dataene som var på min iphone uten problemer. Prosessen var så enkel og rask. Takk wondershare du er best! Hoghly recommed for gjenoppretting og sikkerhetskopiering.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-07-08 09:42:57
Beste produkt av Brandon

jeg elsker det

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2014-06-22 23:18:39
Wondershare Data Recovery for Mac gjennomgang av ROBERTO

Las funciones meg gustan mucho gracias

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-10-20 17:24:44
Bevart meg livet! av Katie

Dette er hendene ned den beste programvaren noensinne! Ive\ er en fotograf og for første gang i 6 år, jeg reformatted tilfeldigvis kort av en hendelse jeg gjorde og shot et bryllup over toppen av kortene. Denne programvaren gjenopprettet alle mine bilder og bokstavelig talt reddet min rumpe! TAKK TAKK! Ive\ betale gjerne $90 igjen og igjen!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-01-21 05:55:21
Mistet feriebilder av Mike Tesliuk

Jeg gjør en feil på min backup og slett bilder av min ferie, med prøveversjonen av wondershare datarekonstruksjon jeg kan ikke se alle filene, og nå jeg betale programvare for å få filene igjen, takk for din programvare, takk til hjelpe meg å bli frisk meg fil-størrelse.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2013-01-14 19:04:59
Tanker av Ashley

FANTASTISK - SÅ GLAD... VERDT PENGENE!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
< Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Topp