Produktomtaler

52 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2013-01-01 06:38:41
Wondershare Data Recovery for Mac gjennomgang av ha

utmerket

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-12-22 15:05:46
Gjenoppretting av data ved Uldis

takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-28 11:14:16
Takk! av missy

Hvem ville trodd ive\ ville fortsatt gjenopprette mine tapte filer på iPhone. Jeg hadde noen bilder tatt det sist sommer jeg wasn\'t kan sikkerhetskopiere. Tusen takk for fordi ikke bare gjorde jeg gjenopprette disse bildene, men også andre filer som fått mistet også. virkelig det beste data utvinning verktøyet ut der! Fortsett slik!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-28 10:43:27
Rask data utvinning av blaire

Jeg gjorde ikke\ 't innså jeg slettet noen av filene jeg behøvde for skolen ikke før jeg var allerede ser for seg. Dens\ har vært slik en hodepine. Så ive\ er virkelig takknemlig there\ en programvare som din Data Recovery for Mac som hjalp meg gjenopprettede filene jeg trodde jeg couldn\'t gjenopprette. tusen takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-26 12:30:39
Stor som forventet av gilbert

Jeg prøvde annen programvare og jeg tror at denne programvaren ikke vil skuffe. Prøvde for Mac når jeg slettet noen viktige filer. Ive\ er virkelig imponert over hva denne programvaren kan gjøre. Jeg tror det er et kraftig verktøy for gjenoppretting av data du trenger på Mac!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-23 12:11:57
Virkelig en data redningsmann! av wally

Først jeg var litt hesitant å prøve kunne det siden jeg trodde there\'s ingen måte filene mine er gjenopprettet fordi jeg allerede slettet dem. Jeg antar det slettede filer virkelig don\'t gå hvis du har en sikkerhetskopi som heldigvis jeg hadde på iTunes! Prøvd det og så min filene og besluttet å kjøpe. Jeg couldn\'t bli lykkeligere at jeg har mine filer tilbake fra min iPhone! takk

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-21 00:08:04
AWESOME! ved Lhynnelli RN

Denne programvaren reddet meg fra å miste disse viktige filer alltid! Jeg trodde there\'s ingen måte for meg å gjenopprette disse ive\ har mistet på min Mac ukjente årsaker eller kanskje på grunn av min uforsiktighet. Ive\ er takknemlig jeg gjorde ikke\ 't gjerne prøve Data Recovery for Mac. Dette er en awesome programvare som vil overraske deg på hva det kan gjøre! takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-20 22:17:36
Gjorde underverker for enhetene! ved amanda

Ive\ er virkelig overrasket over hvor nyttig Data Recovery for Mac! Ive\ allerede har brukt den et par ganger og så langt det gjorde ikke\ 't skuffe. Jeg gjenopprettet noen av bildene og kontakter ive\ har mistet på min iPhone samt dokumenter på min Mac som jeg trodde ville aldri ive\ kunne gjenopprette. Denne programvare er absolutt verdt pengene! Gå laste ned Mac!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-19 15:57:35
Utmerket! ved Amberie

Utmerket fordi det hjalp meg så mye gjenopprette filer ive\ har mistet og noen som ble slettet på min iPhone. Jeg var om å gi opp når jeg fant ut om Data Recovery for Mac. Jeg vil takke deg for denne utmerket programvare og gir virkelig hjelp til brukere som. takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-11-13 17:19:43
Wow det er hyggelig programvare ved Rangga Wijaya

Wow det er hyggelig programvare, vil jeg prøve det og gjøre det være min nye våpen i meg note

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
< Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Topp