Produktomtaler

52 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2012-11-01 21:35:36
Godt produkt av steve

Akkurat det jeg trengte

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 0
2012-10-25 09:37:34
Hyggelig bro ved Dassanjay

Hyggelig bro

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 1
2012-09-26 17:26:45
Fantastisk ved fotis

Fantastisk

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 1
2012-09-07 09:39:09
Strålende av Adreline 12

Strålende! Det fungerte, fantastiske lateral tenkning, takk så mye.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-08-29 10:44:33
Fantastisk! ved Melfushen

Fantastisk! Jeg hadde mistet noen svært viktige filer fra meg USB kjøre og denne fantastiske programvare fant dem alt for meg. Jeg så lettet og takknemlig. takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-08-08 09:32:22
Utmerket av Volunteers

Dette er utmerket! takk!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 2
2012-08-02 10:54:58
nyttig ved Nckags

virkelig nyttig... jeg var om å betale

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 0 ingen 1
2012-07-29 02:05:08
Takk! takk! Takk! av Patti Forster

Ikke nok Takk you\ for dine data-programvare! Wondershare Data Recovery for Mac hjalp meg komme seg en dyrebar videofil slettet på min iPhone. Enkel å bruke og veldig rask og smertefri prosess. Jeg elsket at jeg kunne laste ned en prøveversjon først for å se hvis produktet kunne gjenopprette det jeg var ute etter og deretter kjøpe tilbud av produktet når jeg var sikker på det ville hjelpe. Definitivt verdt pengene for en rask og enkel løsning til en stressende problemet! Takk igjen!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-26 16:28:22
gjenopprettet bilder fra sd-kortet av Purnima

Jeg hadde slettet bilder på sd-minnekort. Jeg har gjenopprettet dem med dette programmet. Jeg har også kjøpt oppgangen programmet.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 NO 2
2012-07-26 16:26:16
virkelig arbeidet! ved Princewill

Jeg formatert feilaktig min eksterne harddisk og også flyttet noen filer for å se om det vil fungere, og det fungerte.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 2 ingen 0
< Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Topp