Produktomtaler

52 vurderinger
LEGGE TIL GJENNOMSYN
2012-07-23 09:43:45
den arbeidet ved Egirl_us

Jepp. Jeg forsøkt den og den arbeidet. Tusen takk.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-19 09:58:04
OMG! Takk! av Tsoi-Chi

OMG! takk! Dens\ er så bra, og det fungerer også! :) Mange takk atter!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-19 09:52:21
Arbeider perfekt :) ved Molerbinladin

Fungerer perfekt :) Kjøpte dette datarekonstruksjon umiddelbart, veldig fin programmerbar :) Takk for dette!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-19 09:50:50
God av Samantha

Users\' grensesnitt.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-18 10:37:54
Stor app ved Brettheenan

Det er en stor app... Hats off til personen som gjorde dette programvare... takk... denne programvaren er kjempebra og det fungerer veldig bra...

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-17 13:51:12
Takk! av Janice

TAKK! Endelig noe som fungerer!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-16 10:39:02
Awesome! av Prem 123gh

Du er awesome! takk!!! Denne arbeidet aldeles.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-10 23:02:41
Wow Elixir-av

Jeg ville det ikke\ 't skrive en anmeldelse, vanligvis, men jeg bare nær-mistet den fordi et regneark jeg fikk oppdatert 8 timer i går ikke var bare riktig sikkerhetskopiert på datamaskinen til tross for flere lagrer og ingen tegn at det wasn\'t lagret når jeg lukket dokumentet (og should\ har vært sync\'ed til Dropbox). Jeg gjorde ikke\ 't tror det ville fungere, men jeg har den tilbake! Stort lettelsens sukk.

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-10 09:58:55
Kraftig av Alex

Jeg liker alle funksjonene i denne-programvare. Dens\ er virkelig en kraftig!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 1 ingen 0
2012-07-03 14:13:16
Flott! av Karen

Jeg fjernet tilfeldigvis alle dokumentene fra meg skitt på min macbook denne kvelden. Etter panikk for en time eller så jeg begynte \'googling\ "måter å gjenopprette den tapte dokumenter. Jeg kom over dette programmet under min google-søk og tok risikoen av å betale for programvare håper at det fungerte. Det var vel verdt pengene! Jeg har nå gjenopprettet alle filene og jeg couldn\'t bli lykkeligere!

Var denne anmeldelsen nyttig?

Ja 3 ingen 0
< Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste

HVORFOR VELGE WONDERSHARE?

SIKRE

Vi verdien personvernet og beskytte din økonomiske og personlige data med full kryptering og avansert fraud sikringen.

24/7 SUPPORT

Kunnskapsrike representanter kan hjelpe deg gjennom øyeblikk for live chat-helst på døgnet.

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Prøv før du kjøper med en gratis prøveversjon- og selv etter kjøpet, du er fortsatt dekket av vår 30-dagers garanti.

WONDERHSARE Anbefalte produkter

Wondershare Data Recovery

Gjenopprette filer i 550 + formater fra datamaskinen lagringen raskt, trygt og helt. Lær mer

Wondershare Photo Recovery

Et profesjonelt verktøy spesielt utviklet for å gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra lagringsenheter. Lær mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Gjenopprette bilder, videoer og lydfiler fra Mac og andre flyttbare lagringsenheter. Lær mer

Topp